Sarkk

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

A. Ιδιωτικότητα

Η SARKK ΑΒΕΕ δεσμεύεται ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της. H δήλωση ιδιωτικότητας αφορά στις πληροφορίες που συλλέγονται στη φόρμα επικοινωνίας του site. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την SARKK ΑΒΕΕ, στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη επικοινωνίας με το χρήστη.

B. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητα για εμάς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ.

1. Ποια στοιχεία σας επεξεργαζόμαστε

Η SARKK ΑBEE (εφεξής η “Εταιρεία’ ή “εμείς”) συλλέγει και διατηρεί μόνο τα στοιχεία που εσείς επιλέγετε να μας δώσετε (όπως ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες για εσάς ή προτιμήσεις σας) καθώς και στοιχεία των αγορών σας εφόσον επιλέξετε να κάνετε τις αγορές σας δηλώνοντας τα στοιχεία σας.

Ειδικότερα, εφόσον μας τα γνωστοποιήσετε, θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα εξής δεδομένα:

 • Ονοματεπώνυμο
 • Hλικία
 • Ημερομηνία Γέννησης
 • Φύλο
 • Επάγγελμα
 • Διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο,κινητό, email)
 • Κατάστημα προτίμησης
 • ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ (για επιστροφές/αλλαγές προϊόντων)
 • ΑΔΤ / Διαβατήριο
 • Στοιχεία αγορών, εφόσον επιλέγετε να δηλώνετε σε επόμενες αγορές σας τα στοιχεία σας στους συνεργάτες μας


2. Γιατί επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας με κύριο μέλημα μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την καλύτερη επικοινωνία μαζί σας και αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:

2.1. Προγράμματα πιστότητας / ειδικές προσφορές

Οι πελάτες μας σε πολλές περιπτώσεις λαμβάνουν δώρα ή/και εκπτώσεις στο πλαίσιο προγραμμάτων πιστότητας (loyalty) βάσει των αγορών τους. Για το σκοπό αυτό, εφόσον δηλώσετε ότι επιθυμείτε να εγγραφείτε σε πρόγραμμα πιστότητας (loyalty program) και δηλώνετε τα στοιχεία σας κατά τις αγορές σας, καταγράφονται τα προϊόντα που αγοράζετε ή/και η αξία τους ώστε να παρέχονται τα οφέλη του εκάστοτε προγράμματος πιστότητας

2.2. Διαμόρφωση προφίλ πελάτη για εμπορική προώθηση – άμεση διαφήμιση

Εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που επιλέγετε να μας δώσετε κατά την αγορά των προϊόντων μας, προκειμένου να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να μας δώσετε περισσότερα στοιχεία για εσάς. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας ή τις κατηγορίες προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Επιλέγοντας το σχετικό πεδίο “ Θέλω να λαμβάνω προσφορές και ενημέρωση βάσει των προτιμήσεων και των αγορών μου» παρέχετε τη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαζόμαστε τις πρόσθετες πληροφορίες που μας δίνετε, ώστε να σας στέλνουμε ενημερώσεις και μηνύματα προώθησης προϊόντων που ταιριάζουν με το προφίλ σας, όπως αυτό προκύπτει βάσει δημογραφικών στοιχείων (φύλο, ηλικία), των αγορών, των προτιμήσεων και των αναγκών σας. Επίσης, η διαμόρφωση του προφίλ σας ως πελάτη μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη και πιο στοχευμένη εξυπηρέτησή σας κατά τις αγορές σας.

2.3. Νόμιμες Υποχρεώσεις & Αξιώσεις:

Όταν συντρέχει νόμιμη υποχρέωσή μας, θα παράσχουμε τα στοιχεία σας στις αρμόδιες αρχές. Θα διατηρήσουμε και θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που απαιτείται για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

2.4. Πραγματοποίηση αλλαγών/επιστροφών προϊόντων

Εφόσον επιλέξετε να επιστρέψετε/αλλάξετε ένα προϊόν της εταιρείας μας, θα σας ζητηθούν ορισμένα στοιχεία προκειμένου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη συναλλαγή (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ).

2.5. Μεταποίηση προϊόντων

Στο πλαίσιο μεταποίησης εμπορευμάτων τα οποία έχετε αγοράσει από τα καταστήματα μας, συλλέγουμε και διατηρούμε τα στοιχεία εκείνα που είναι αναγκαία προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής και την παραλαβή του προϊόντος.

2.6. Διαχείριση αιτημάτων/παραπόνων πελατών

Στο πλαίσιο διαχείρισης αιτημάτων ή/και παραπόνων προς τα καταστήματα μας, συλλέγουμε τα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία εσείς μας παρέχετε, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

2.7. Ολοκλήρωση οικονομικών συναλλαγών

Εφόσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου για αγορές που διενεργείτε στα καταστήματα μας, συλλέγουμε και διατηρούμε τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχετε, προκειμένου να δημιουργήσουμε την καρτέλα πελάτη και να προβούμε στην έκδοση του σχετικού παραστατικού.

3. Ποιοι λαμβάνουν και επεξεργάζονται τα στοιχεία σας

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας ή/και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών ή/και αποστέλλουν για λογαριασμό μας ενημερώσεις ή προωθητικά μηνύματα.

4. Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα στοιχεία σας

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα παραμένετε ενεργός πελάτης και για πέντε (5) έτη από το χρόνο της τελευταίας αγοράς που κάνατε δηλώνοντας τα στοιχεία σας. Μετά την πάροδο πέντε (5) ετών από την τελευταία αγορά σας, τα στοιχεία σας θα διαγράφονται, εκτός εάν δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή, όπως αναφέρεται και παρακάτω στην ενότητα που αφορά τα δικαιώματά σας.

5. Τα δικαιώματά σας

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και φροντίζει να σας διευκολύνει για να τα ασκήσετε. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε:

 • πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με το ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες και τη διάρκεια της επεξεργασίας
 • διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή
 • διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή μεταφορά τους σε τρίτο, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις που θέτει το εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για την άσκηση των δικαιωμάτων αυτών
 • περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς
 • φορητότητα των δεδομένων σας, δηλαδή να λάβετε τα δεδομένα που έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο ή να ζητήσετε την αποστολή τους σε τρίτο που θα ορίσετε.
 • να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της αυτοματοματοποιημένης επεξεργασίας τους για τη διαμόρφωση του προφίλ σας. Στην περίπτωση αυτή, θα διακοπεί η επεξεργασία τους από εμάς, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Σε περίπτωση που συμμετείχατε σε κάποιο πρόγραμμα πιστότητας και η ανάκληση της συγκατάθεσής σας αφορά και το σκοπό αυτό, δεν θα μπορείτε να λάβετε τυχόν παροχές ή εκπτώσεις που προκύπτουν από τις αγορές σας, καθώς δεν θα διατηρούνται στοιχεία σχετικά με τις αγορές αυτές.


Τέλος, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr, 210 6475600)

Στοιχεία Επικοινωνίας SARKK ΑΒΕΕ

SARKK ΑΒΕΕ, Tζαβέλλα 67 & Λ. Μεσογείων, 152 31, Χαλάνδρι

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 211 1764600

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου των σελίδων αυτών από τρίτους. Απαγορεύεται η αντιγραφή της ιστοσελίδας ή τμημάτων της με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση από τρίτους.