Sarkk

TOMMY HILFIGER LANSEAZĂ CAMPANIA TOMMY JEANS TOAMNĂ 2018

Tommy Hilfiger, care este deținut de PVH Corp [NYSE: PVH], anunță lansarea campaniei globale TOMMY JEANS pentru Toamnă 2018, în colaborare cu o comunitate de influenceri din lumea muzicii, rapper-ul Christian “King” Combs, compozitorul Mabel McVey, DJ-ul și prezentatoarea Snoochie Shy, dansatoarea Ai Shimatsu și rapper-ul Aaron Unknown. Campania, care va debuta pe 7 august 2018, celebrează diversitatea, individualitatea și pasiunile comune care aduc oamenii împreună.
Fotografiată de către Sean Thomas în Londra, campania continuă prima abordare creativă digitală a strategiei de publicitate globală TOMMY JEANS. Este o celebrare a muzicii, a street-style-ului și a tinereții, toți influencerii purtând ținute îndrăznețe de inspirație street-style. Campania integrată include interviuri exclusive în social media care reliefează relația celor cinci ambasadori cu muzica, dar și definirea propriului lor stil vestimentar. De-a lungul sezonului, noile talente vor distribui în timp real conținut personalizat cu fanii din toată lumea, în timp ce aceștia vor participa la diverse evenimente muzicale și culturale.
Colecția de Toamnă 2018, TOMMY JEANS, celebrează personalitățile americane, venind cu o perspectivă îndrăzneață și tânără asupra ținutelor clasice TOMMY HILFIGER din denim. Piesele clasice favorite, precum cămașa Rugby și jacheta bufantă, sunt regândite în forme oversized, cu influențe din baseball, dungi jucăușe și o paletă vie de culori. Colecția se inspiră din arhivele brandului și se joacă cu nostalgia, logo-urile de inspirație universitară și cu imprimeurile vintage, celebrând moștenirea premium a brandului.

Colecția TOMMY JEANS este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, dar și online pe tommy.com.

Prietenii și urmăritorii brandului sunt invitați să se alăture conversației din rețelele de socializare folosind #TommyJeans și @TommyHilfiger.