Η Tommy Hilfiger, μέλος της PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει πως ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1TM Sir Lewis Hamilton και ο Βρετανός συναθλητής του George Russell, εμφανίστηκαν με total look Tommy Hilfiger στην πίστα Yas Marina στο πλαίσιο του Gran Prix του Abu Dhabi στις 18 Νοεμβρίου 2022.  

Ο οδηγός της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Lewis φόρεσε ένα ροζ κοντομάνικο πουκάμισο με χαβανέζικο print, συνδυασμένο με μπλε joggers από την κολεξιόν TOMMY JEANS X Martine Rose. Αυτή η πρόσφατη συνεργασία του brand περιλαμβάνει gender-inclusive κομμάτια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’90 και τα αρχειακά εμβληματικά σύνολα της Tommy Hilfiger μέσα από τη σύγχρονη ματιά της Martine Rose και το δυναμικό παιχνίδι με το χρώμα και τα γραφικά.

Ο νικητής του Grand Prix Βραζιλίας, George, φόρεσε ένα βαμβακερό πουκάμισο από ποπλίνα, με το χαρακτηριστικό φινίρισμα των κάθετων μπλε και λευκών γραμμών και ένα ελαφρύ λινό σορτς σε χαλαρή γραμμή, και τα δύο από την ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger για το 2022. Συνδύασε το look με ένα ζευγάρι casual σουέτ driver shoes σε βαθύ καφέ, διακοσμημένο με διακριτικά στοιχεία του brand.

Φίλοι του brand προσκαλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger and @TommyHilfiger.

 

Σημείο:     Πίστα Yas Marina Abu Dhabi 

  

Ημερομηνία:       Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022